100%
Ik heb 100%
Vertrouwen

... in JOU! ... in al jouw talenten en kwaliteiten, die jij bewust inzet of (hier) nog mag ontdekken. ... in al jouw dromen en ambities, die stap voor stap zichtbaar dichterbij komen. ... in jouw drijfkracht, wilskracht, veerkracht,… uniek en authentiek.

Die 100% loopt als een rode draad doorheen al jouw coachsessies.

Daar mag jij echt op vertrouwen!

Stel je doelen scherp

Peppertalk biedt coaching aan met pit. Altijd op maat en steeds zorgzaam gewijd aan jouw specifieke noden! Onze verfrissende en creatieve formats geven verrassende inzichten en brengen jou terug 100% in beweging. Doelen zijn er om behaald te worden, laat Peppertalk jou helpen. Benieuwd wat coaching voor jou of je bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Wij maken graag tijd voor jou!

Durf het beste uit jezelf halen
Coaching voor jou

In tijden van snelle verandering en een enorme overload aan informatie en prikkelingen durven we onszelf te verliezen. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

Coaching helpt jou terug je eigen weg te bewandelen en 100% te vertrouwen op je aangeboren intuïtie.

Peppertalk reikt passende tools aan om je persoonlijk groeiproces naar meer zelfkennis en veerkracht om te zetten in duurzame en diepgaande resultaten. Onze drijfveer is jou te inspireren om in je authentieke kracht te gaan staan en zo het beste uit jezelf te halen!

Lees meer
Omdat 1+1 meer dan 2 is
Coaching voor jullie

Een groep mensen bestaat uit verschillende individuen, elk met hun eigen talenten, kennis en ambities. Een groep wordt pas een team wanneer elk individu 100% kan schitteren in zijn op maat gesneden rol en zich systemisch verbonden voelt. Een motiverende teamgeest versterkt de samenhorigheid en dit sijpelt door op alle lagen en in alle processen van de organisatie, je familie of gezin. Het loont echt de moeite om jouw 'groep' een hoger niveau te tillen waarbij één plus één gegarandeerd meer dan twee vormt!

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt raken, ga dan samen.

Benieuwd naar loopbaan in company? Of naar een groeitraject 'voor en door' vrouwen?

Lees meer
Wat mijn klanten ervaren

Twee intensieve loopbaansessies achter de rug die me leerden met een andere bril naar mijn huidige job en naar mezelf te kijken.

Heel verrijkend!

Heidi De Dobbelaere over haar loopbaantraject
Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op