Bekijk alle getuigenissen

'Gepassioneerde' ik

De twee sessies loopbaanbegeleiding bij Peppertalk hebben heel wat bij mij losgemaakt. Na jaren van hard labeur, voelde ik me niet meer goed in mijn werksituatie. De steeds toenemende werkdruk en de aanhoudende stress begonnen zwaar op me door te wegen. Maar ook inhoudelijk was ik plots op mn werk uitgekeken. Voeg daaraan toe slapeloze nachten en spanningshoofdpijn... nee, deze situatie voelde niet meer goed aan. Het moeilijke was, ik zag geen alternatief.

Door Peppertalk besefte ik dat ik doorheen de jaren en zonder het te beseffen, volledig afgeweken ben van mijn pad. Door terug te keren naar wat me in mijn jeugdjaren boeide en bezig hield, kwam ik tot het inzicht dat ik een deel van mezelf heb weggecijferd omwille van een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat het best niet te laat is om deze andere, gepassioneerde 'ik' weer naar boven te laten komen. Dankzij de inzichten die Peppertalk me bijbracht ga ik vandaag de uitdaging aan om zelf verandering te brengen in mijn leven en niet te wachten tot de alternatieven zich aandienen.

Het was geen gemakkelijke beslissing, ik gooi heel wat zekerheden overboord, maar eens ik ten volle besefte dat ik me niet meer kon opladen in mijn huidige tewerkstelling heb ik de knoop voor mezelf doorgehakt. It's now or never! ik heb dus mijn ontslag ingediend en zie de toekomst en een nieuwe uitdaging vol enthousiasme en vertrouwen tegemoet! The best is yet to come!

Inge Devisscher - loopbaancoaching

Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op