Bekijk alle getuigenissen

Waarom twijfelen om te willen groeien...

Wat voor mij de reden voor de instap in het groeitraject was, is het aanhoudende lage zelfbeeld dat me blijft afremmen om me optimaal in vorm te voelen en me ook in allerhande acties tegenhoudt. Alleen mensen die echt dicht bij mij staan weten dat en zo raadde mijn nichtje me aan om in het groeitraject te stappen.

Wat mij zeer aangenaam verrast heeft was het gevoel van onvoorwaardelijkheid in de groep. Het gevoel dat niemand iets van je verwacht en het eerlijke vertrouwen die er in de lucht hing. Het gevoel niet te moeten twijfelen aan mensen, niet op je hoede moeten zijn ondanks dat je mekaar helemaal niet kent.

Waarom twijfelen om te willen groeien als er niets te verliezen, integendeel enkel te winnen valt. Het is hooguit confronterend wanneer je jezelf onder de loepe neemt, maar dat is natuurlijk nodig om dingen te veranderen. Gewoon doen...

Ann - Groeitraject 'Word een Peppervrouw'

Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op