Bekijk alle getuigenissen

Ik ben helemaal niet alleen met al mijn muizenissen

Na het traject heb ik vooral onthouden om duidelijke grenzen te stellen, voor mezelf en voor anderen. Ik ga sindsdien ook veel bewuster om met die grenzen, doseer veel meer. Het was voor mij ook een bevestiging dat ik, wat er ook gebeurt, steeds mijn gevoel moet volgen, moet durven dromen en vooral ook geloven dat ik die dromen kan realiseren. Het begint tenslotte bij jezelf! Ook het zinnetje “Moet ik dit nu doen?”, neem ik mee in alles wat ik doe.

Ik was aangenaam verrast door het feit dat ik helemaal niet alleen ben met al mijn muizenissen, dat er nog vrouwen zijn die precies met dezelfde dingen worstelen (ook al hebbenn we daardoor niet altijd het programma in het boekje gevolgd 😉 ), dat ik anderen voor een stuk heb geïnspireerd en omgekeerd!

Wat ik wil zeggen aan andere vrouwen die twijfelen: DOEN! Het is op zijn minst een hele verrijking! En het maakte mij sterker in het “gaan voor wat ik wil!”

Kelly - Groeitraject 'Word een Peppervrouw'

Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op