Bekijk alle getuigenissen

Supertof gevoel om echt stappen te zetten... wat een overwinning!

Voor mij was het groeitraject een stimulans om beter na te denken over wat ik wel of niet wou doen op werkvlak en ik leerde ook grenzen afbakenen in mijn privéleven. Het ene thema vond ik natuurlijk veel makkelijker om stappen in te zetten dan het andere, maar ik ondervond ook... hoe moeilijker het thema, hoe meer ik besefte dat ik hieraan nog wou/kon/kan 'werken', een uitdaging dus! Het was dan ook een supertof gevoel om te ervaren dat ik echt stappen zette, dat het echt lukte om bijvoorbeeld op een bepaald moment 'nee' te zeggen.... wat een overwinning!

Ik was aangenaam verrast dat een groep vrouwen, die elkaar 'van haar noch pluim' kende, na enkele sessies, elkaars' moeilijkheden en ervaringen zo goed begreep en aanvoelde. Een warm gevoel samen.

Aan vrouwen die twijfelen of ze dit groeitraject wel zouden volgen, zeg ik graag dat het een ervaring is die ervoor zorgt dat je toch een andere kijk hebt op bepaalde thema's, dat het je vooruithelpt en stimuleert om bepaalde zaken anders aan te pakken. En dat het fijn is om met een groep vrouwen op tocht te gaan en er echt 'rijker' uit te komen! Sowieso een aanrader dus!

Katelijne - Groeitraject 'Word een Peppervrouw'

Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op